Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی گمرک گفت: پیگیر ترمیم حقوق پایدار کارمندان گمرک و ایجاد عدالت در پرداخت‌ها هستیم.

به گزارش ایران اکونومیست، تعدادی از مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت پویشی با عنوان «حقوق دریافتی پایین کارمندان گمرک»، خواستار پیگیری این مسئله از مسئولان مربوطه و پاسخگویی آنها شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگار فارس درباره بررسی این موضوع به سراغ محسن جلواتی، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی گمرک جمهوری اسلامی ایران رفت.

وی در این باره اظهار داشت: قول می‌دهیم موضوع حقوق کارکنان را پیگیری کنیم، رئیس کل گمرک، شورای معاونان و معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی که متولی این کار است، دنبال ترمیم حقوق کارمندان گمرک هستند و از ابتدا که در این سمت قرار گرفتم، اعلام کردم باید پرداختی‌ها در گمرک پیوست عدالت داشته باشد.

وی این را هم گفت: محل کار تعدادی از کارمندان در منطقه خیلی دوردست و یا بد آب و هوا مانند جزیره ابوموسی یا در استان سیستان و بلوچستان، مرز ایران و افغانستان یا پاکستان، یا در کوه‌های کردستان قرار دارد و گاهی فاصله گمرک تا نزدیک‌ترین آبادی 300 تا 400 کیلومتر است و همکاران ما مجبورند هر روز این مسیر را طی کنند، بنابراین این افراد باید در اولویت ترمیم حقوق قرار گیرند.

جلواتی ضمن تشکر از کارمندان گمرک مرزی افزود: از همین‌ تریبون خداقوتی خدمت آنها عرض می‌کنم، همکاران ما در گمرک تعطیلی ندارند و مرتب در شیفت‌های کاری حضور دارند. در عین حال گاهی دریافتی آنها نسبت به کارمندان سازمان‌های همجوار نظیر سازمان بنادر و دریانوردی یا مناطق آزاد بسیار کمتر است.

وی ادامه داد: من تأیید می‌کنم که وضعیت حقوق کارکنان گمرک خوب نیست و از بسیاری از دستگاه‌های همجوار که در آنها ردیف‌های خاصی ایجاد شده است، اختلاف معناداری دارند.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی گمرک اظهار داشت: ممکن است در برخی از مزایا و مسائل رفاهی به کارمندان توجه شود، اما وقتی بخواهیم اضافه بر حقوق سازمانی بپردازیم، باید به دیوان محاسبات پاسخ دهیم. واقعاً برخی از همکاران گمرک حداقل حقوق به اندازه 4.7 میلیون تومان در سال گذشته دریافت می‌کردند، در این یکی دو ماه امسال هم فعلاً حقوق علی‌الحساب پرداخت کرده‌ایم، کسانی که حداقل حقوق دریافت می‌کنند، امکان پیشنهادهای غیر قانونی برای آنها وجود دارد، پس بنابراین حتماً باید حقوق کارمندان گمرک ترمیم شود.

جلواتی بیان داشت: اولاً نیروی جدید طی 10 تا 15 سال گذشته به گمرک جذب نشدند و تعدادی از نیروها تعدیل شده یا بازنشسته شدند و هر نفر در گمرک یک و نیم تا دو برابر کار می‌کنند و باید دولت اجازه دهد، نیروی جدید انتخاب کنیم تا نیروهای موجود فرسوده نشوند.

وی افزود: ظرف سه سال آینده هم 750 نفر از نیروهای گمرک بازنشسته می‌شوند و از مجموعه خارج می‌شوند و باید با فوریت فکری شود که گمرک به عنوان مرزبان اقتصاد کشور که یک سوم بودجه عمومی دولت را تأمین می‌کند، با معضل نیروی انسانی مواجه نشود.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی گمرک گفت: باید در پایه حقوق کارمندان گمرک در ظرفیت قانونی کشور تجدیدنظر شود. در این زمینه لازم است سازمان برنامه و بودجه و سازمان استخدامی کشور به ترمیم حقوق کارمندان گمرک کمک کنند.

وی افزود: کارمندان گمرک مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و نظام هماهنگ پرداخت‌ها هستند و باید راهکار قانونی از سوی سازمان برنامه و بودجه و امور استخدامی کشور پیدا کنند که حقوق این افراد را ترمیم کنیم.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی گمرک در مورد اینکه آیا کارمندان گمرک سهمی از مالیات ارزش افزوده و یا عوارض واردات خودرو دریافت می‌کنند یا نه؟ گفت: تمام درآمد گمرک مستقیماً به خزانه کشور واریز می‌شود و در پرداخت‌ها تابع قانون خدمات کشوری هستیم. البته یک سهم قانونی داریم که 2 درصد از کل درآمد گمرک است که سرفصل مخارج آن هم مشخص است و نمی‌توان آن را به حقوق کارمندان اختصاص داد. از طرفی درآمد مالیات ارزش افزوده ناشی از واردات است که آن هم سرفصل مخارج دارد و نمی‌توان در قالب حقوق اختصاص داد. البته برخی از مسائل رفاهی برای کارمندان می‌توان در نظر گرفت.

وی افزود: می‌خواهیم ردیف‌‌های حقوقی مستمر را ترمیم کنیم، در حال حاضر کارشناسان در زمینه ساختارها و تشکیل روش‌ها و بودجه کار می‌کنند و این مطالبه کارمندان گمرک مطالبه به حقی است و ما هم طبق قانون از مراجع مربوطه درخواست می‌کنیم حقوق کارمندان گمرک با توجه به حساسیت و سختی کار آنها، ترمیم کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ترمیم حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۲۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • پیش بینی جوی پایدار برای فارس
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان برگزار شد
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان